Kotoisa ja edullinen hotelli Suomessa

15 kilometriä Kotkasta Helsingin suuntaan.

Haluamme esitellä teille Villa Vanessa –hotellin. Se sijaitsee Pyhtäällä noin 60 km:n päässä Vaalimaan rajalta (E-18 moottoritie) Kotkan ohi, Helsingin suuntaan.

Täysillä mukavuuksilla varustettu hotellimme sijaitsee rauhallisella, hiljaisella maaseudulla. Meillä on ystävällinen ja eurooppalainen palvelu. Lähistöllä on historiallisia nähtävyyksiä, museoita ja vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia (kalastusta, moottoriveneilyä, laskettelua ja lumikelkkailua )! Villa Vanessa voi olla matkasi paras paikka rentoutua.

Haluatteko pelata biljardia, tennistä ja saunoa? Edullinen hintatasomme ilahduttaa teitä varmasti. Kaikissa hotelli huoneissa on nykyaikaiset mukavuudet, mm. satelliitti-TV (paljon venäläisiä kanavia). Hotellin aulassa toimii ympäri vuorokauden ilmainen internet ( Wi-Fi ). Hotellin lähellä sijaitsee Uuperin rinne -laskettelupaikka, jossa on hiihtohissit, välinevuokraus ja ravintola.

Tarjoamme teille edullisia ehtoja ja runsaasti mahdollisuuksia yritys-, ryhmä- ja perhelomalle sekä yksityiseen vapaa-ajan viettoon. Esittäkää vapaasti toivomuksianne niin pyrimme toteuttamaan ne.

Puhumme sekä suomea että venäjää.

 

 

 

2006-2024 Hotel Villa Vanessa

Yhteystiedot:

Suomessa: +358 46 812 1 222
Fax: 05 220 1746
Pietarissa: +7 812 612 7045
villavanessa@kymp.net

eXTReMe Tracker